Pages

17 August 2010

Bukhari dah Sembuh

Alhamdullillah... rasa tak risau lagi bila tengok Bukhari kembali ceria seperti dahulu.
Makin aktif sekarang dan makin berat, kuat makan dan minum susu.


Hari ni, tak tahu nk buat apa kat depan dua buah monitar besar ni. Kerja aku asyik pending je, tak de solution dekat 8 bulan dah. Kalau berterusan cam ni, mahunya dibuang keje..tak de sumbangan kat UiTM ni.

Apa yang best hai ni, Kak Zura my colleague bagi tester coklat cute dlm bekas shushi. Sayang pulak nak makan kalau cute-cute ni.

Esok dah hari rabu, 18hb...tiap hari tunggu gaji masuk. Risau fikirkan masa depan aku sekeluarga. Harap perjalanan hidupkan akan bertambah baik. InsyaAllah..

13 August 2010

Demam Campak

Buat pertama kali Bukhari demam, rasa kesian sangat tengok dia. Tapi Bukhari happy je setiap masa..

 Ya Allah, berilah kesihatan yang baik kepada anak ku ini.

Rasa serba salah nak pergi kerja ke tak, kalau tak g kerja pun, bukan aku boleh buat apa-apa.
Esok, ummi dah cuti, ummi akan jaga Bukhari dan layan kerenah Bukhari..klu nk g jalan-jalan ummi dukungkan. 
Love you my sweet heart.

 

11 August 2010

Bermulanya Ramadhan tahun ini

Hari pertama dalam tahun ini, ummat islam mula berpuasa.

6 August 2010

Bukhari kat Tampoh


Masa ni adik ipar (Hana) masih bersama-sama menjaga Bukhari yang baru berusia 8 bulan. Aku tak perlu risau, dia jaga anak saudara dia ni pernuh kasih sayang, aku rasa lega sangat..cuma dalam fikiran aku ini, sampai bila dia akan jaga Bukhari, nanti dia akan berkahwin juga. Kata abi, fikir bila sampai masanya, sekarang tak perlu serabutkan fikiran.

Suatu hari, waktu aku di pejabat, aku terima panggilan dari abi, dia terpaksa dimasukkan ke Hospital Specialist Ipoh kerana badan terlalu letih.




Bukhari bersama kak Noor..Tampoh, Perak

Kisah Sedih Bukhari dan Abi

Alhamdulillah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...