Pages

25 June 2015

Motivasi Hidup

 “Apa yang Allah takdirkan untuk kita, itulah yang paling baik untuk kita.” 

“Wanita adalah kunci hidayah dalam sebuah keluarga.”

 - Ust Ebit Lew-

12 June 2015

Baby-baby

Baby sapa tembam sgt ni?
Baby Aisha dah setahun 2 bulan masa ummi pergi kipnap pic dekat rumah dia. Mata bulat. Lepas tu pergi rumah baby Fatimah Zahrah setahun seminggu dah pantai jalan merata tu yang tak sempat kipnap pic baby Zahrah yang comel lote.

Minggu lepas balik kampung, ingat boleh la pergi melawat baby-baby kawan-kawan, sepupu sepapat,adik..semua lahir bulan sama. yang sempat 2 baby ziqri (anak buah) dan baby semsun (anak pupu). Minggu cuti sekolah, banyak juga la dapat jemputan kenduri kahwin.
Muhammad Amar Ziqri
Kipnap Ziqri bawa masuk Bilik Tumpangan Hasley untuk kipnap pic sekeping, sebab mak dia susah sangat nak bagi gambar Ziqri yang handsome ni.

Muhammad Amar Semsun dengan mak nya yang come lote
Kawan-kawan yang lahir baby baru Amani dan Paejah. Sepupu-sepu Adawiyah, Adira dan sorang lagi Ada- semua tak g melawat lagi. tunggu raya ni pula la jika berkesempatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...