Pages

15 June 2016

Rumah K.i.t.a - Sumber Inspirasi

Rumah dah sebulan diami, tapi tak berdeko-deko pun. Kerja mengemas pun tak habis lagi. Sumber inspirasi dekorasi rumah. 

Cuba tengok balik dapur impian yang post 3 tahun lepas..

Sumber : FB Tip Hiasan Rumah
Ada ruang sikit, boleh kot letak rak macam gambar di atas.

Dapur impian

Hakikat dapur sebenar
Alhamdulillah, bersyukur dah sangat, rumah kita yang kecil ni dapat dapur macam tu walaupun tidak ada dapur masak dan sink 2 lubang. Bersesuaian dah sebab rumah tak berapa nak luas.

Sumber : FB Tip Hiasan Rumah
Dulu ingat rumah akan jadi macam gambar di atas.

 Sumber Inspirasi ( Sumber: FB Tip Hiasan Rumah)
Tapi kebanyak perabot gelap macam gambar di atas. Jadi, simpan lah untuk dekorasi nanti.

Sofa Impian Sumber: FB Tip Hiasan Rumah)
Tinggal beli sofa impian dan frame gambar hitam, boleh lah kot jadi macam gambar sumber inspirasi.


Sumber Inspirasi bilik (Sumber: FB Tip Hiasan Rumah)

Ubah sikit kedudukan perabot, dah jadi macam gambar atas kan? :)

Sumber : FB Tip Hiasan Rumah

Sumber : FB Tip Hiasan Rumah
Note: Hakikatnya dapur simple pun cantik kalau pandai susun :) . Jadi, belajarlah untuk menjadi lebih kreatif dalam susun menyusun.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...