Pages

19 February 2018

Lepas Gian Menjahit

Assalamualaikum..

Kabaran dari kami, sejak ummi pregnant.. demam selsema berpanjangan, sekali dengan anak-anak. Dan setiap kali pregnant juga, idea ummi nak buat macam-macam, menjadikan rutin harian ummi bertambah sibuk. Tu belum termasuk rindu nak menjahit.




Dah lama tak menjahit, malam minggu lepas, anak-anak tidur awal, ummi selongkar pakaian yang tak pakai untuk buat sesuatu.



Yang kecil tu kakak punya.


Study cara buat bag dan terus buat, http://www.handmadiya.com/2016/12/three-cosmetic-bags-of-jeans.html.

Rasanya ukuran dia bagi tak termasuk basi, ummi silap ambil ukuran. Tapi okey lah jugak, asal bercantum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...