Pages

30 April 2018

Persiapan Barangan Baby

Projek barangan baby sempat buat 6 helai barut bayi dan set tilam sahaja.


First time buat barut bayi, tali cam pendek sikit. 


Sebelum kemaskan 1 tempat, try pasang dulu, teringin nak tengok.


Dapat 6 helai barut bayi .



Barangan keperluan banyak yang recycle je dan kalau yang baru pun beli dekat shopee, tak larat umi nak keluar bershopping dengan kaki sakit.

Longgok dulu sebelum masukkan dalam 1 bekas.



Belum asingkan lagi barang keperluan dekat hospital. Buat yang mana sempat dulu.


Rasa comel dan perlu je barang-barang ni, beli dekat shopee.

Barangan keperluan lain yang belum ada pampers newborn dan kelambu.

Sebenarnya banyak lagi projek barangan baby untuk nak buat, tapi macam ada je yang menghalang, Nasuha asyik demam, kaki umi tak baik-baik lagi. 
Ni dah nak dekat bulan puasa.
Fokus kepada projek raya pula.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...